Even voorstellen

 

In Montfoort, een karakteristieke stad gelegen in het Groene hart, vind je "Doruvael Buitenzorg". In ons unieke familiebedrijf combineren wij de duurzame kaasboerderij (Doruvael) met een winkel aan huis (Doruvael ’t Kaasmeisje) en zorgverlening op maat (Doruvael Buitenzorg).

 

Ik zal mij zelf voorstellen: Ik ben de jongste dochter uit dit ondernemersgezin: Patricia Vlooswijk. Vanaf 2014 bied ik dagbesteding aan zowel jongeren als volwassen die (tijdelijk) buiten de reguliere arbeidsmarkt vallen. Lekker op de boerderij samen bezig zijn met nuttig werk onder professionele begeleiding en betrokken vrijwilligers.

 

Zelf heb ik een passie voor werken met mensen met een beperking. Na mijn studie Psychologie ben ik o.a. gaan werken op woon en dagbestedinggroepen als groep- activiteitenbegeleidster in de gehandicaptenzorg. En later als jobcoach en begeleid ik jong volwassenen met een beperking (Wajong) in en naar de reguliere arbeidsmarkt.

 

Het werken met deze bijzondere doelgroep is erg leuk. Het is mooi om te zien dat iedereen zijn talenten kan laten gelden door zich nuttig te maken in de maatschappij, op welke manier dan ook.

 

Om deze passie te combineren met mijn liefde voor het buitenleven, op de boerderij waar ik zelf ben opgegroeid is een cadeau!

 

Kaasboerderij Doruvael: www.doruvael.nl

 

Doruvael 't Kaasmeisje: www.hetkaasmeisje.nl

Doruvael Buitenzorg | Blokland 95 | 3417 MR | Montfoort | info@doruvael-buitenzorg.nl