Wandel- en fietsroutes

Fietsroute
Groene Hart Willeskoproute (30 km)

Een fietsroute over smalle kades langs ‘copes’, langhuisboerderijen en door de historische stadjes Montfoort en Oudewater.https://www.groenehart.nl/verken-het-groene-hart/routes/2122257548/willeskoproute

Wij zijn een ANWB gastvrijpunt.

 

Wandelroute
De Bloklandroute (8 km) is een wandeling door de polder Heeswijk. De route begint bij het
voormalige kasteel van Montfoort en ga je rechts richting Molen De Valk, daar links loopt je paralel aan de weilanden richting Blokland. Bij de T splitsing zie onze theetuin rechts en links loop je richting het polderlandschap in.

Dit gebied is een stilte gebied, ideaal om helemaal tot jezelf te komen en te genieten van het weidse uitzicht en de vele vogels zoals kieviten, tureluurs, grutto's en ganzen. https://www.routesinutrecht.nl/routes/1419558199/bloklandroute

 

Klompenpaden
Benedeneindse pad  (7 km) en Eendenkooipad (17 km)
Ontdek het mooie buitengebied in het grensgebied van Lopik, Montfoort en Oudewater in het Groene Hart. Wandelen door een waterrijk natuurgebied en een cultuurhistorisch agrarisch landschap. Geniet van verschillende vogels, vergezichten en dorpsverhalen. Klompen aan, rugzak op en gaan.


 - als je deze routes combineert komt je halverwege langs onze theetuin Doruvael. Je mag een kijkje nemen in onze stallen en op vrijdag is onze boerderij winkel ook open.
https://klompenpaden.nl/

 

 

 

 

Doruvael Buitenzorg | Blokland 95 | 3417 MR | Montfoort | info@doruvael-buitenzorg.nl